Swissuite.nl maakt gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten werken en te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.

Bel voor meer informatie 024 3615480 |
info@swissuite.nl
Trainingen
U bent hier: Home / Licentie / Trainingen
Trainingen

SWIS Suite training

Voordat u start met SWIS Suite volgt u een basistraining om optimaal gebruik te kunnen maken van het programma. In deze basistraining leert u meer over data ondersteunde besluitvorming en krijgt u meer inzicht in de gedragsincidentenregistratie en het opvragen van gedetailleerde gedragsrapporten. U krijgt persoonlijke ondersteuning bij het inrichten en gebruiken van SWIS Suite.

a) training op locatie: het team (of een afvaardiging van het team) krijgt op eigen locatie 1,5 uur instructie over data ondersteunde besluitvorming, het registeren van gedragsincidenten en een demonstratie van de analysemogelijkheden. Enkele maanden daarna volgt de volgende sessie op afstand (Zoom/Teams) en worden de data van de school geanalyseerd met de data-analisten (afvaardiging van het team) en wordt uitleg gegeven over het toepassen van de analyses (duur: 1,5 uur). De vergoeding voor deze combi-training bedraagt € 676,78 exclusief BTW.

b) training op afstand: in plaats van de basistraining voor het gebruik van SWIS Suite kan een school ook kiezen voor 3 uur digitale ondersteuning (Zoom/Teams). Het eerste ondersteuningsmoment wordt data ondersteunde besluitvorming, de registratie van gedragsincidenten en een demonstratie van de analysemogelijkheden besproken. Enkele maanden daarna volgt de volgende sessie en worden de data van de school gezamenlijk geanalyseerd en wordt uitleg gegeven over het toepassen van de analyses. De vergoeding voor deze ondersteuningsuren bedraagt bij een training met minder dan 10 deelnemers € 411,00 exclusief BTW en bij een training met meer dan 10 deelnemers € 676,78 exclusief BTW.